HEPPATALLIN ORGIAT!

Hyvät ystävät ja muut vietteleväin vittuin ihailijat! Olemme jälleen hollolalaisessa Seisokin kartanossa. Seisokin kartanoon ja varsinkin sen nuoreen emäntään eli armoon olemmekin tutustuneet tässä aiemmassa postauksessa. Tällä kertaa saamme seurailla kartanon tyttären touhuja ihan verekseltään. Vetäkäämme siis kulli tai mikäli seurassamme on myös naisia, paljas vittu esiin!0010

Pekka oli vasta aloitellut kartanossa tallirengin töitään. Lähes heti hän pääsi tutustumaan  sadistiseksikin ennalta mainostettuun Manja neitiin. Manja neiti tunnettiin palkollisten keskuudessa siitä että hän antoi ratsupiiskansa heilua. Se heilahtaa kuulema helposti ja tekee kipeää. Moni palkollisista suorastaan pelkää neidin temperamenttia. Ilmeisesti myös Pekka koska hän   kutsuukin Manjaa tässä kertomuksessaan kunnioittavasti vain neidiksi. Tällä tapaa Pekka tapasi Manjan. ” Aluksi on hyvä todeta että nää kartanon omistajat, nää parempi väki niinkus tavataan sanoa on vaateliasta ja kovaa väkkee.” Pekka aloittaa ja jatkaa sitten seuraavasti…

Tää meidän neiti, se onkin semmoinen että se ei mitään pyydä – se vaan ottaa mitä haluaa ja milloin haluaa! Oli sitten kyse rahasta, tavarasta tai niinkun miun tapauksessani – miehestä. Jos paat hanttiin se antaa piiskan viuhua. Sillä on semmoinen kuuma temperamentti. Se miun ja neidin kohtaaminen tapahtui tässä eräänä päivänä. Neiti oli just tullut ratsastamasta. Mie olin luonnollisesti siinä tallin ovella ottamassa neitiä vastaan. Neiti ratsasti käyntiä eteeni ja mie tervehdin. Otin suitsista kiinni ja pidin hevosta paikoillaan sillä aikaa kun neiti laskeutui ratsunsa selästä. . – Oletteko te se uusi tallirenki? Neiti kysyi. Mie nyökkäsin. – Auttakaa minut alas ja viekää hevonen talliin! Neiti komensi. – Missäs te olitte aamulla kun hain hevosta. Jouduin itse hakemaan se pilttuusta ja satuloimaan. Ette kai te vain nukkuneet aamuanne krapulassa kuten edeltäjänne. Hän oli juoppo ja ehdoton runkkari? Neiti kysyi samalla kun hän kiepautti itsensä alas satulasta. -Een… kyllä minä täällä olin, lantaa luomassa tuolla takana. Mie vastasin ja heilautin kädelläni tallin takasiiven suuntaan. Neiti oikoi hiukan ratsastustakkinsa helmaa ja tuhahti jotain. Mie lähin taluttaan hevosta talliin. Tarkoitus oli kuivata ratsu, juottaa ja laittaa apetta sen eteen. Neiti lähti kävelemään perässäni talliin. Hänen ratsastussaappaidensa korkojen kopina sai miut kiihottumaan. Tunsin kuinka mulkkuni alkoi jäykistyä. 0011Pysähdyin pilttuun eteen ja irroitin hevoselta suitset. Sitten irrotin satulavyön ja nostin koko höskän pilttuun laidalle. Neitikin pysähtyi takanani ja alkoi seurata toimiani. Vetäisin pyyhkeen esiin ja aloin kuivata hevosta. – Hyvä, ainakin te osaatte työnne! Neiti tokaisi ja lähti kävelemään ulos tallista. Hänen saappaittensa korot iskeytyivät kivilattiaan. Seurasin katseellani hänen etääntymistään. Neiti käveli kauniisti ja rytmikkäästi. Ryhti oli hyvä ja perse pieni ja pyöreä. Ratsastussaappaiden korkojen kopina ja neidin ratsastushousujen koristama piukka perse saivat veren virtaamaan mulkkuuni. Se jäykisty ja oikeni lahkeen sisäpinnan ja reiteni väliin. Se seisoi kovana. Yritin liikkua niin vähän kuin mahdollista. En halunnut laueta lahkeeseeni vaikka nautinnoliseltahan se ajatuksena silloin tuntuikin. Kuivattuani hevosen oli aika ruokkia ja juottaa se. Avasin pilttuun oven ja talutin hevosen sisään. Laskin hanasta vettä hevoselle ja lisäsin muutaman ison kauhallisen apetta sen kaukaloon. Kun työ oli tehty suljin pilttuun oven. Mulkku seisoi yhä tuolla lahkeessa. Paineet oli kovat ja miulle tuli tarve purkaa niitä. Olin juuri hiipimässä tallin perille runkkaamaan kun neiti tulikin äkisti paikalle. Ilmeisesti hän oli tarkkaillut minua tallin raollaan olevan oven takaa. En ehtinyt peitellä paisunutta etumustani millään. Tietysti se pojotti pystyssä ja iski kenen tahansa silmään! -Mikäs sinulla tuolla pullottaa? Neiti kysäisi ja osoitti piiskalla navanalustaani. – Mikä ja missä? Mie ihmettelin ja yritin samalla keksiä päässäni jotain minkä avulla olisin voinut paeta jotenkin paikalta. – Tuolla sinun housujesi etumuksessa. Ei kai sinulla ole siellä pullo. Meillä ei saa juoda työaikana! Neiti kiivastui. – Ei miulla mitään pulloo oo enkä mie ees juo muuta kuin maitoa. Mie vastasin. Neiti veti henkeä ja mutristi huuliaan. Sitte se suuttui mokoma. 0012Se paino miut pilttuunovea vasten, työnsi piiskansa pään kurkkuani vasten ja tarttui pullottavaan etumukseeni. Hän puristi sormensa housujen etumuksen sisällä kiehuvan varteni ympärille. Sitte hää puristi. – Älä valehtele, täällähän ON jotain kovaa ja pyöreää… etumuskin on kostea…pullo se on. Tunnusta! – Ei oo… ei oo mitään pulloa! Minä yritin selittää. Neiti pyöritti vain päätään. – Katsotaas sitten mitä seillä on? Hän huudahti ja vaati minuu avaan sepalukseni. Hän naputti piiskallaan housujeni paisunutta osaa. Piiskan pää hakkasi mulkkuani niin että sattui. -Avatkaa housunne mies, vetäkää vetoketjunne auki tai saatte todellisen löylytyksen!” Neiti kiivaili. 0013– Onkos neiti nyt ihan varma tästä. Täällä kun ei oo pulloa vaan jotain ihan viatonta. Jos annettais olla? Mie yritin lepytellä. Enhän mie tienny miten neiti suhtautuis jos näkis mulkkuni täydessä valmiuessa. Neidin ilme muuttui kuin ukkosen eellä. Hää läpsäytti piiskalla reiteeni. LÄTS! Mie huusin ja valitin. – Avaa ne housut tai minä ruoskin sinut sairaalakuntoon! Neiti huusi. Mie tartuin vetskariin kiinni. Varovasti vetäisin vetskarini auki ja tietysti siinä kävi niinkuin odottaa saatto. Se jäykkänä lahkeen sisällä jököttänyt elin ponnahti esiin. Se seisoi jäykkänä, suorana ja paljaana. – Jassoo! Eihän siellä housuissa mitään pulloa ollutkaan, onpahan vaan aika mahtavan kokoinen kulli! Neiti tokaisi ja hiveli piiskansa päällä varttani. Hänen kasvoilleen nousi helakka puna ja hänen äänensäkin muuttui hiukan pehmeämmäksi.0014Olin tietty hiukan nolona. Neiti siveli piiskalla paljasta terskaani. Se tuntui hyvälle mutta samalla hiukan pelottavalle. Pelkäsin että neiti lyö piiskalla mulkkuani. – Onkos teillä tyttöystävä? Neiti kysyi ja leikitteli piiskansa kanssa. Hän paineli ratsupiikan päällä varttani. -Ei ole. Vastasin arasti. – Runkkaatteko te? Neiti kysyi kysymistään. – Joka päivä mutta en tietenkään työaikana. Tokaisin. – Vaikuttaa siltä että pallinne ovat aika täynnä. Neiti arveli ja painoi piiskan päällä kivikovia kiveksiäni. Mulkkuni heilahteli hänen leikittelynsä tahdissa. – En oo runkannu vielä tänään, miulla kun kertyy tota spermaa niin runsaasti. Totesin. Neiti nosti piiskansa ja astui askeleen eteenpäin. Hän tarttui kiinni mulkkuuni ja alkoi runkata sitä. – On teillä vaan iso siitin! Neiti tokaisi. Samalla hän heilutteli piiskaansa ilmassa. Arvelin että josko se nyt lyö mutta ei. Neiti ei lyönytkään vaan kyykistyi eteeni. Hän runkkasi yhä mulkkuani ja nuolaisi terskaani. – Mitäs työ meinaatte? Mie kysyin ääni vapisten. Neiti naurahti.0023 Hän painoi huulensa terskaani vasten. Huulet olivat kuumat ja kosteat. Mulkkuni nytkähti ja neiti runkkasi miua. Voikaisin nautinnosta. – Kyllä tämä on ihan kätevä siitin… käteen sopivakin. Hän nauroi. Mulkkuni nautti neidin huomiosta. Hän hiveli sen vartta ja avasi suunsa. – Taitaa olla ihan syötävän hyvää! Neiti totesi. Silloin miuu pelotti taas. Jos se vaikka puree, mie aattelin. Neiti vilkuili miuu mulkun alta ja virnuili. Hän otti terskan suuhunsa. Kuuma ja kostea suu peitti terskani. Neiti alkoi imeä. Imu oli rajua ja rytmikästä. Juuri kun olin roiskauttamassa piimät neidin suuhun hän irroitti otteensa. 0015Hän nousi pystyyn ja tarttui ratsastushousujensa vyöhön. Hän muljautti vyönsä soljen auki ja laski housut polviinsa. Sitten hän pujotti pikkuhousunsa puoliväliin reisiään. Neidin jalkovälistä paljastui mitä mielyttävimmän oloinen pillu. Se oli ajeltu posliiniksi.0016 Hän kääntyi ympäri, kumartui pilttuun ovea vasten ja pyllisti. Paljas peppu nousi tarjolle. – Ota minut… Hän määräsi. Olkansa yli katsellen hän ynähti tarttuessani kouralla hänen paljaaseen pakaraansa. 0017Heilautin ratsastustakin helman sivuun ja tartuin mulkkuni varteen. Työnsin terskan emättimeen ja tartuin kiinni neidin pakaroista. Venytin persvakoa ja aloin nussia. – Riisu minut! Hän komesi. Pian hän olikin alasti. 0018Nyt hän määräsi miut makaamaan tallin lattialle. Hän laskeutui kahareisin päälleni. Hän levitti sormin pilluaan. Mulkku lotkahti sisään. Nyt neiti aloittikin rajun ratsastuksen. Hän huohotti ja voihki. Nyt vaihdettiin asentoa. 0019Neiti asettui päälle kahareisin ja selin miuun päin. Mulkkuni lotisi kireässä pillussa. Neiti nosteli itseään ylös ja alas. Mie auttelin käsillä perseen alta. 0020–Nouse! Neiti komensi. Nousin hoippuen pystyyn. Pääni oli ihan sekaisin äskeisestä. Neiti tarttui taas mulkkuuni ja alkoi runkata sitä. Voihkien ja huohottaen hän tarkkaili olemustani. Selkäni taipui ja kasvoni vääntyivät nautinnosta. Neiti otti terskani suuhunsa ja imi. Se oli jo aivan liikaa. Ynähdin ja tunsin lempeni poltteen suonissani. Samassa lastini ruiskahti ulos terskan päästä. Mällit vaahtosivat neidin suuhun. Neiti nieli spermaa ja myhäili nautinnosta. 0021Saatuaan parhaat päältä hän avasi suunsa. Miua alta katsellen hän puristi varttani sen juuresta. Loput mälleistäni roiskuivat kaaressa neidin hiukan punottaville kasvoille ja paljaille tisseille.klik,klikkaa

515455 56 5758 510 51259 511 515 513 5145253