VOITA BILEET HOLLOLAN PRIVAATISSA!!!

SEXI-KESÄKILPAILU, TUNNISTA PIUDET JA VOITA PALKINTO!

VASTAA JA VOITA!!!

Se on niin vitun yxinkertaista… siis osallistua tähän pimppimäiseen kesäkisaan. Kisassa sun on vaan joko tunnistettava tai arvattava kelle meistä Hollolan privaatin seksikoulun toimittajattarista mikin pillu kuuluu… eli kenen pillu lie esillä missäkin kuvassa. Kun olet valmis niin laitat vaan rohkeesti meille vastauksen. Siinä vaan laitat pimpit ja nimet järjestykseen eli kenelle kuuluu pimppi A, kelle B ja niin edelleen. Pimppimme näet alla olevissa kuvissa.

PIMPPI A

Vaihtoehto A elikkä tunnistatkos tai arvaatkos että kelle meistä tämä pimpero kuuluu? Onko se ehkäs Sennin, Annin, Sonjan vai Maarettan? Mitäs sä arvelet.

PIMPPI B

Vaihtoehto B elikkä tunnistatkos tai arvaatkos että kelle meistä tämä pimpero kuuluu? Onko se ehkäs Sennin, Annin, Sonjan vai Maarettan? Mitäs sä arvelet.

PIMPPI C

Vaihtoehto C elikkä tunnistatkos tai arvaatkos että kelle meistä tämä pimpero kuuluu? Onko se ehkäs Sennin, Annin, Sonjan vai Maarettan? Mitäs sä arvelet.

PIMPPI D

Vaihtoehto C elikkä tunnistatkos tai arvaatkos että kelle meistä tämä pimpero kuuluu? Onko se ehkäs Sennin, Annin, Sonjan vai Maarettan? Mitäs sä arvelet.

Haluut sä tietää mitä voittaja saa?

Oikein tietäneiden tai arvanneiden kesken ( mikäli teitä on monta ) arvotaan TAPAAMINEN meidän kanssamme. Hollolan privaatti seksikoulu kustantaa matkan tänne meidän kämpille. Voittaja saa viettää koko illan ja yön Maarettan, Sennin, Sonjan ja Annin kanssa YHDESSÄ ja vaikka alasti jos uskaltaa. Voittajalle on luvassa huiman ihquu ohjelmaa johon hän saa itse tulla täysillä mukaan, hän saa vaikka ihan vapaasti tutkia meidän pimppimme ja vaikka kuvata ne muistoxi yksin tai yhdessä. Muutakin kivaa on luvassa jos vain voittajan terveys ja kunto sellaista kestää! Voittajalle ilmoitetaan syyskuun 2020 viimeiseen päivään mennessä hänen ilmoittamaansa s-postiin hienotunteisuutta unohtamatta ja huomaamattomasti. Älä siis unohda sitä sähköpostiosoitettasi kun vastaat. pane siis pillumme järjestyxeen ja vastaa meille siis syyskuun 15. päivä mennessä osoitteeseen rehtori@seksioppilaitos.bz