VITUN TÄRKEE TIEDOITUS!

Heippa kaikki te kiimaiset Hollolan privaatin seksikoulu- blogin seuraajat. Ootte varmaan olleet ihmeissänne että missä me ollaan oikeen luurattu. Onko korona iskeny meihin vai mikä? No ei mutta koronaan tää kyllä vähäs liittyy. Juttu kun on silleen että kolme meistä Hollolan sexikoulun blogia toimittavista gimmoista on joko jo töissä terveydenhoitoalalla tai viittä valmis alalla. Koronavirus eli Covid19 on työllistänyt meitä tuolla terveydenhoitopuolella kovin. Siinä samalla myös opiskelujakin olis pitänyt hoitaa. Tästä johtuen me ei olla ehitty kokoontuu yhteen niin usein kun aiemmin. Ei myöskään Hollolan privaatti seksikoulu- blokinkaan yhteydessä. Aineistoa on kyllä tullut mutta se ei oo vielä ihan silleen julkaisukelposta. Aivan oikein, koronahysteria on tosin tarjonnut yllinkyllin duunia toisaalla mutta hidastanut tän meijän blogin sisällöntuottoa ja toimittamista. Siitä me kaikki ollaan hyvin pahoillamme. Toisaalta täytyyhän meidänkin kiimapillublokkarien täyttää velvollisuutemme tässä korona-ajan ikävyydessä. Koska mä tiiän että te kaikki ootte todella ymmärtävää porukkaa ja todellisia Hollolan privaatin sexikoulun frendejä antanette tän meille anteexi. Sehän on meinaan saattanut olla just vaikka sä jota me tuolla terkkapuolella avitetaan. Sä et oo vaan tunnistanu kun et oo nähny meitä tissit, perse saatika pillu paljaana. Hetimites kun tilanne vähäskää hellittää niin palaamme taas blokiruotuun tyydyttelemään yhteisii fantasioitamme. Älkää siis olko yhtään masiksii tai huolissanne. Mitään muuta ei oo luvassa kuin entistä rajumpaa ekstaasii. Olkaa teki varovaisii. Hysteriaan ei oo aihetta. Otatte vaan iisisti. Hollolan privaatin seksikoulun gimmat on teidän tukenanne ja tyydyttäjinnänne. Olkaa varovaisii mutta älkää hysteroiko ton koronan suhteen. Käyttäkää ällii jota teillä on yllinkyllin koska ettehän te muuten meitäkää seuraisi. Peskää kädet hyvin, kuivatkaa ne ja pitäkää hyvästä yleiskunnosta huolta liikunnan, levon, ravinnon ja orgasmien avulla. Auttakaa myös muita sen mukaa kun vaa voitte. Kaikki kääntyy kyllä parempaan ja kaikin puolin ehommaksi. Terkuin ja orkuin; Sonja

KORONA-AIKA ON MASKIFETISMIN SPERMAJUHLAA!